Afspraak maken 

Het maken van een afspraak op locatie is niet mogelijk. Wij zijn in ieder geval tot herfst 2021 gedwongen onze dienstverlening digitaal aan te bieden. U maakt als gebruikelijk een afspraak hieronder en ontvangt hiervoor de dag van tevoren een zoom-link die u kunt volgen naar uw consultatiegesprek.

De enige uitzondering hierop zijn de spreekuren in de OBA (openbare biblihotheek) deze zijn wel fysiek en vinden plaats in de OBA bij het Amsterdam Centraalstation op Oosterdokskade 143. Hier kunt u op dit moment alleen terecht voor Belastingaangiften en M-formulieren.

 
(For english scroll down below)


Ook hebben we vaak uw DigiD-gegevens nodig. Het aanvragen van DigiD kan via internet en duurt een paar minuten. U krijgt dan binnen 5 werkdagen een activeringscode, deze dient u binnen 20 dagen te activeren. Voor meer informatie en voor het aanvragen van een DigiD kunt u kijken op: https://www.digid.nl/ of op de site van de belastingdienst.U kunt op de link meenemen klikken om te zien wat u dient mee te nemen

How to make an appointment

Due to the increasing spread of Covid-19 all appointments will now be held digitally. This will continue at least until fall 2021. After booking you will receive a confirmation and the Zoom-link to acces your appointment will the sent the day prior to your appointment.
You can make an appointment for either by following this link.

The Belastingwinkel Amsterdam is only able to help with tax purposes if you have a registered DigiD.
If you do not have a DigiD, please go to: https://www.digid.nl/
If you do not know how to apply for a DigiD, please go to: https://digid.steffie.nl/en/
If you need help to register for a DigiD, please contact us by phone or e-mail.